Българско Училище "Св. Паисий Хилендарски" Нотингам

About Българско Училище "Св. Паисий Хилендарски" Нотингам

Българско училище "Св. Паисий Хилендарски " Нотингам
образование и култура

Българско Училище "Св. Паисий Хилендарски" Нотингам Description

Българско училище "Св. Паисий Хилендарски " Нотингам
образование и култура

Reviews

User

Тържество за Националния празник на България, баба Марта и Денят на мама.

User

На 24 февруари Българското училище ще бъде във ваканция. Ще се видим на 3 март на Тържеството по случай Националния празник на България, Баба Марта и Деня на мама в голямата зала в сградата на училището в Нотингам от 10 часа. Очакваме всички родители и деца да се включат в двата конкурса - Най-хубава и вкусна питка и Най-хубава мартеница. Ще има награди за победителите.

User

Баба Марта бързала,мартенички вързала.

User

Имаме удоволствието да Ви представим на 03.02.2019г. в Българското училище в Нотингам известния български карикатурист Ириен Трендафилов - носител на много престижни награди от национални и международни изложби и конкурси. Той ще бъде гост на нашите ученици от 12 часа. Ще представи и малката, но много интересна книжка "45 гатанки не стигат", на която е автор на илюстрациите. Всеки, който желае може да я закупи лично от него с автограф само срещу 3 паунда.

User

Българско училище "Св.Паисий Хилендарски" Нотингам подновява учебните занятия на 13 януари от 10 часа. Народни танци тази седмица няма да има.

User

Весела Коледа и Щастлива Нова година!
Merry Christmas and happy new year!Translated

User

Благодарим на театрална къща" Мариета и Марионета'',град София за доброто настроение,безкрайнит е усмивки на децата и техните родители.Благодарим на Дядо Коледа за хубавите подаръци.Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

User

Българско училище "Св. Паисий Хилендарски" Нотингам и Имингам подарява на всички свои ученици една прекрасна куклена театрална постановка "Червената шапчица с български подправки" на българска театрална къща "Мариета и Марионета" на 16 декември от 11 часа в голямата зала в сградата, където се намира училището. След театъра Дядо Коледа ще донесе подаръци на децата / всеки родител, който желае детето му да получи подарък от Добрия старец, да закупи такъв, да го надпише четливо с трите имена на детето и да го остави под елхата в залата преди да започне постановката/.

User

Сурвакари се подготвят здраво да сурвакат!

User

Българско училище "Св.Паисий Хилендарски" Нотингам и Имингам, подарява на всички свои ученици една прекрасна куклена театрална постановка "Червената шапчица с български подправки" на българска театрална къща "Мариета и Марионета" на 16 декември от 11 часа в голямата зала в сградата, където се намира училището - Bulwell Academy Squires Avenue, Bulwell ,NG6 8HG Nottingham, United Kingdom След театъра Дядо Коледа ще донесе подаръци на децата / всеки родител, който желае детето му да получи подарък от Добрия старец, да закупи такъв, да го надпише четливо с трите имена на детето и да го остави под елхата в залата преди да започне постановката/.

User

Неделя 11.11.2018г. нормални учебни занятия от 10часа.Народни танци от 13часа.

User

На добър час,по пътя на знанието мили деца! За всички родители ,които желаят децата им да изучават български език ,история и география на България,но все още се колебаят.Училището удължава срока за записване до края на месец септември. За информация:Директор на училището Милен Иванов- 07901916119

User

Откриваме новата учебна година в Нотингам на 16 септември от 10.30 часа. Ще имаме нормални учебни занятия. Очакваме Ви.

User

БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ "СВ. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ" НОТИНГАМ ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА УЧИТЕЛИ. КАНДИДАТИТЕ ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВАТ КВАЛИФИКАЦИЯ "УЧИТЕЛ" И ДА ИМАТ ДИПЛОМ ЗА ЗАВЪРШЕНО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ. ПРОЯВИЛИТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА КАНДИДАТСТВАТ ЗА СВОБОДНИТЕ УЧИТЕЛСКИ МЕСТА , ДО 19 ЧАСА В СЪБОТА, ДА ИЗПРАТЯТ АВТОБИОГРАФИЯ И МОТИВАЦИОННО ПИСМО НА ИМЕЙЛ milen_ivanov71@mail.bg И ДА СЕ СВЪРЖАТ С МИЛЕН ИВАНОВ НА ТЕЛЕФОН 07901916119.

More about Българско Училище "Св. Паисий Хилендарски" Нотингам

Българско Училище "Св. Паисий Хилендарски" Нотингам is located at Bulwell Academy Squires Avenue, Bulwell, NG6 8HG Nottingham, United Kingdom
07901916119 , Paisii.Hilendarski@yahoo.co.uk