Билкова Аптека В Англия

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: -
Sunday: -

About Билкова Аптека В Англия

Онлайн магазин за билки, билкови тинктури, хомеопатия, етерични масла, шуслерови соли, пчелни продукти, хр. добавки, био козметика и др.

Reviews

User

Здравейте приятели и клиенти, на Билкова аптека в Англия! Време е за нашата почивка. В периода от 17 юни до 6 юли, няма да приемаме поръчки. Приятни летни дни! :)

User

Чаят се прилага при гастрит и язвена болест, както и за предпазване от появяване на гастрит и язва на стомаха и дванадесетопръстника.

User

Анемията е гаранция за по-слаб имунитет. Детокса, който провеждаме е на бактерия. Детето бе с ларингит и висока температура, но хомеопатията, за пореден път предотврати антибиотика. А сега като с магическа пръчица ще вдигне и нивата на желязото. :)

User

Най ме радва, когато постигам отлични резултати, при пациенти, които са вдигнали ръце от методите за лечение на традиционната медицина, защото тя не само, че не е дала добри резултати при тях, но и е утежнила в пъти състоянието им. След 3 години ходене по #болници и #доктори, хронифициране на проблемите до степен, в която стандарта й на живот значително е занижен, дамата, която остави този отзив и партньора й, ме потърсиха за леченние. Ето, какво споделя тя след по-малко от 2... месеца лечение , предписано от мен: "Със сигурност виждам доста подобрения след 2 месеца от лечението, не съм получавала болки в стомаха, подуване или гадене, по рядко също ми се проявява и паренето в интимната област, вчера ми дойде цикълът, нормално не като предния път ту ми прицапваше, ту не, но ми закъсня с 15 дни, по - дълго от обичайното, както ти обясних и по телелфона, с уринирането същo виждам подобрение. Много ви благодаря, че ми давате адекватни обяснения на нещата и за първи път виждам някакви подобрения след три години ходене по болници и доктори и накрая все едно и също. Със сигурност продължаваме лечението и ако имам някакви въпроси ще ви пиша."
See More

User

Споделям, защото тази седмица работя по 3 нови случая с атопичен дерматит.

User

Ето как спестих още един антибиотик на дете с ушна инфекция и болки, а в гъдите според доктора се заформял бронхит. Предписах лечението вчера по обед, през нощта детето вече си е спинкало спокойно и днес е жизнено, игриво с апетит, без болки. :)

More about Билкова Аптека В Англия

07404904988
Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: -
Sunday: -
https://bilkova-apteka.co.uk