1000 Words Magazine - Boszikam

About 1000 Words Magazine - Boszikam

Sorselemz√©s (j√≥sl√°s) , p√°rkapcsolati tan√°csad√°s, spiritu√°lis tan√°csad√°s, √©letvezet√©si tan√°csad√°s. . . szem√©lyes tal√°lkoz√°s n√©lk√ľl online. A k√°rtya egy eszk√∂z arra, hogy elmondjam mi v√°r r√°d, de a szabad akarat jog√°t meghagyom.

1000 Words Magazine - Boszikam Description

1000 Words Magazine - ezo oldal

Reviews

User

EgyszerŇĪ vajas kifli recept ūü•źūü•źūü•ź

User

Szeretn√©m bemutatni a nagyk√∂z√∂ns√©gnek Mile M√°ri√°t a gy√∂ny√∂rŇĪ, egyedi selyemkendŇĎk k√©sz√≠tŇĎj√©t, aki egyik napr√≥l a m√°sikra lett selyemfestŇĎ. Most m√©lyebb betekint√©st nyerhet√ľnk ebbe a mŇĪv√©szetbe M√°ria seg√≠ts√©g√©vel, akivel szerzŇĎnk Magyar Dorottya besz√©lgetett.

User

J√≥zsef Attila: Tavasz van! Gy√∂ny√∂rŇĪ!
Tavasz van, tavasz van, gy√∂ny√∂rŇĪ tavasz, A v√©n Duna karcs√ļ gŇĎz√∂s√∂kre gondol, Tavasz van! Hallod-e? N√©zd, hogy karik√°zik... Mezei szagokkal a tavaszi sz√©l.
Jaj, te, √©rzed-e? SzeretŇĎ is k√©ne, Friss, h√≥vir√°gh√ļs√ļ, kipirult suhan√°s. Ňźzik√©m, mondan√°m, √∂lelj meg igaz√°n! Minden gyerek lelkes, j√≥izŇĪ kacag√°s!
Tavasz van, gy√∂ny√∂rŇĪ! J√≥t rikkant az √©g! Mit besz√©lsz? korai? Nem volt itt sose t√©l! Pattantsd ki a sz√≠ved, elŇĎ a r√ľgyekkel ‚Äď A mi t√ľdŇĎnkbŇĎl sz√°ll ki a tavaszi sz√©l!
See More

User

Mi volt a jeled az oviban? ūüôā A jelek jellemz√©se illik r√°d? ūüćíūüćéūüćźūü•®‚öĹÔłŹūüöóūüć¶ūü•ĺūüćĄūüć Ā Az eny√©m kos√°r volt √©s stimmel a le√≠r√°s.
A
ablak: a vil√°gra nyitott, k√≠v√°ncsi, k√∂nnyen teremt kapcsolatot. B√°r k√∂zvetlens√©ge l√°tsz√≥lagos, megv√°logatja, hogy ki elŇĎtt t√°rja fel legbensŇĎbb √©nj√©t.
...Continue Reading

User

Az internet fontos szerepet t√∂lt be az √©let√ľnkben. A legt√∂bb ember el sem tudja k√©pzelni a mindennapjait n√©lk√ľle. Val√≥ban nagyon hasznos dolog, seg√≠ti a kapcsolattart√°st, a gyors √ľgyint√©z√©st √©s minden nap friss h√≠rekkel l√°t el benn√ľnket. EgyszerŇĪ √©s k√©nyelmes √©letet √©lhet√ľnk, amihez nem kell m√°s, mint egy okostelefon, vagy b√°rmilyen elektronikai eszk√∂z, amihez internet el√©r√©s p√°rosul. Sz√°mos nagyszerŇĪ funkci√≥t fejlesztettek ki az elm√ļlt √©vekben, amit milli√≥k im√°dnak √©s haszn√°lnak elŇĎszeretettel. B√°rmennyire remek dolgok ezek, akad bŇĎven h√°tul√ľtŇĎj√ľk is.

User

A kertek jap√°n d√≠szei ‚Äď Mit √ľltess√ľnk egy jap√°nkertbe? 1. r√©sz... Tavasz k√∂zeledt√©vel a kertek k√∂r√ľli teendŇĎk is sŇĪrŇĪs√∂dnek, de m√©g nem k√©sŇĎ kiv√°logatni azokat a n√∂v√©nyeket, melyekkel becsemp√©szhetj√ľk a t√°vol-kelet hangulat√°t az otthonunkba, hiszen mi magunk is l√©trehozhatjuk a saj√°t jap√°nkert√ľnket, amely a term√©szet harm√≥ni√°j√°t adja vissza sz√°munkra, √©s √∂r√∂m lesz kis√©t√°lni kis kerti szent√©ly√ľnkbe, ahol egy kis idŇĎre el tudunk b√ļjni a h√©tk√∂znapok gondjai elŇĎl.

User

P√°rizsr√≥l √©s a p√°rizsiakr√≥l helyi szemmel. Hasznos inform√°ci√≥k, tan√°csok, √©rdekess√©gek...Ha az ember P√°rizsban szeretne lakni, akkor p√°rizsiasodnia kell. Tudom ez √≠gy el√©g fur√°n hangzik elsŇĎre √©s nem is azt jelenti, hogy a beintegr√°l√≥d√°s alatt teljesen el kell felejtened, hogy honnan j√∂tt√©l, hanem azt, hogy ha j√≥l szeretn√©d itt √©rezni magad, akkor szeretned kell a p√°rizsi l√©t velej√°r√≥it.

More about 1000 Words Magazine - Boszikam

+447712597320
http://boszikam.blogspot.com/