Бг Таксенце Лондон - Само По Предварителна Заявка

About Бг Таксенце Лондон - Само По Предварителна Заявка

Превоз на пътници от и до всяка дестинация в Обединеното Кралство. Нови 4 и 6 местни автомобили. Напълно лицензирани и застраховани!

Reviews

User

Бг Таксенце извършва организирани пътувания до летищата в Лондон и околията със заявки от различни адреси на принципа на споделеното пътуване. Например: 4 пътуващи от 4 различни адреса в SW London/Croydon със багаж и дестинация Luton Airport ще бъде извършено за само £24 на човек. Заявката може да бъде извършена от един или от четири различни адреса, като това няма да добави допълнително оскъпяване на услугата! За по големи групи или други пътувания моля позвънете ни 07804656869. Благодарим.

User

24\7

User

Бг Таксенце предлага превоз до всяка дестинация на острова. Ние сме напълно лицензирани и напълно застраховани. Предлагаме качество, комфорт и разумни цени. Моля обадете ни се и се возете :)

User

Бг Таксенце Лондон разполага със 4 и 7 местни автомобили на разположение на всички клиенти. Нашата цел е да ви закараме от А до Б на време и на разумни цени. Обадете Ни се!!!

User

БГ ТАКСЕНЦЕ ЛОНДОН обслужва клиенти желаещи да пътуват навсякъде на територията на Великобритания. Ние работим 24 часа, 7дни в седмицата. Обадете ни се или ни пишете :)

User

On duty

User

"Бг Таксенце Лондон" е отворено 24 часа 365 дни в годината. Ние сме тук за всеки желаещ да пътува нявсякъде на острова - летища, гари, частни адреси и т.н. Ние сме напълно лицензирани и застраховани. Всяко пътуване се записва спрямо закона. Позвънете ни :) :) :)

User

Бързи, точни и коректни :) :) :)

User

Безопасността на първо място!!! :)

User

Ние сме тук за Вас, всеки ден и всеки час!!! Пристигането Ви навреме е наш приоритет. Ние предлагаме качество, комфорт и разумни цени. Позвънете ни :) :) :)

More about Бг Таксенце Лондон - Само По Предварителна Заявка

Бг Таксенце Лондон - Само По Предварителна Заявка is located at baywillow avenue, sm5 London, United Kingdom
07804656869