Ремонт На Компютри И Периферни Устройства В Дома И Офиса,Телевизия

About Ремонт На Компютри И Периферни Устройства В Дома И Офиса,Телевизия

Ремонт на компютри във вашия дом и офис! БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ!

Ремонт На Компютри И Периферни Устройства В Дома И Офиса,Телевизия Description

Ние сме млад екип от професионалисти с повече от 10 годишен опит в сферата на it поддръжката! Нашата мисия е да предложим на нашите клиенти коректност, удобство, подобаващи цени, конфиденциалност!
В забързаното лондонско ежедневие не всеки има време да се занимава с разнасянето на своята повредена техника в сервиз, така че ние предлагаме сервизът да дойде при Вас в удобното време и място(адрес)!
Имаме специалист, който се занимава с телевизия, предлагаме монтаж, продажба и настройка на Булсат антрни и приемници, а ако имате техниката можете да свържете с нас, за да я монтираме и настроим. За местата които не позволяват монтирането на сателитни чинии по покривите и фасадите(които не са никак малко в Лондон), предлагаме IP телевизия с закупен от нас set top box или ако имате такъв ние можем да го настроим и пуснем телевизията която предлагаме. Има възможност за разсрочено плащане на set top boxa, което ще увеличи вашата месечна такса с 5 паунда в продължение на 1 година! Телевизията е без обвързващ договор, само за желаещите да вземат устройство на разсрочено плащане договора е за 1 година.
Пакетът телевизии, които предлагаме е доста богат общо има над 800 телевизии, българските са около 200 с влючен пакет от 3-те HBO канала, диемите и sky sports за любителите на спорта, общо взето предлагаме всички канали за които се сещате с високо HD КАЧЕСТО, би било добре интернетът който ползвате да не е под 20 мегабита, за да можете спокойно да гледате телевизия с най-високо качество!

More about Ремонт На Компютри И Периферни Устройства В Дома И Офиса,Телевизия

Ремонт На Компютри И Периферни Устройства В Дома И Офиса,Телевизия is located at Devonshire road, SW19 2 London, United Kingdom
07543835481