Образователен Център Васил Априлов

Monday: -
Tuesday: -
Wednesday: -
Thursday: -
Friday: -
Saturday: -
Sunday: 09:30 - 14:15

About Образователен Център Васил Априлов

Българско училище “Васил Априлов" отвори врати отново и през новата учебна година, вече като част от Списъка на МОН с училищата в чужбина.

Образователен Център Васил Априлов Description

Образователен център “Васил Априлов“ ще отвори врати през следващата учебна година на 10 /09 /2017.

Reviews

User

И специално за патриотите в чест на националния ни празник лимитирана серия.

User

Отново е Февруари и Баба Марта скоро ще почука на вратата на Малък Сечко. Ние от училище "В. Априлов" отново предлагаме мартенички за всяка ръчичка. Може да ги намерите в магазините Bournemouth Food Centre в Борнмут и Black Sea Саутхямптън.

User

Уважаеми родители, тук може да споделите своя опит и впечатления.

User

https://www.facebook.com/100000134240451/ posts/2550771091604007/

User

Талантливите ни танцьори, ръководени от хореографката Ани Юрукова представиха танц по чинакчийска музика

User

Коледно тържество в БУ "Васил Априлов" - Борнмут. Много емоции, забавления изпълниха салона на училището. Децата получиха отново изненади и невероятна торта от нашите спонсори от Black Sea - Supermarket - Southampton. Благодарим! Всички имаха възможност да запечатат щастливите моменти с фотографа Chris Petrov. А директорката подари на всяко дете календар за 2019 с главните букви от българската азбука.
https://www.facebook.com/blacksea79/?ref= br_rs

User

И докато учихме за обичая Сурваки, се забавлявахме и изработихме красиви сурвакници за нашия Коледен търг

User

БУ "Васил Априлов" - Борнмут кани всички родители и ученици на традиционното Коледно парти на 21/12/2018 от 18,00 до 20,00 в салона на училището. Направете си вашата незабравима коледна сесия с професионален фотограф - £5,00 за 1 бр. снимка. Нека превърнем този ден в незабравим и да започнем коледната ваканция с подаръци!

User

Първите поръчки вече са на път към своите поръчители! А вие готови ли сте с подаръците! Не забравяйте, че тези и други произведени от децата и учителите сувенири и картички ще може да закупите на нашия традиционен Коледен базар в деня на Коледното тържество в БУ "Васил Априлов".

User

БУ "Васил Априлов" Борнмут кани всички родители на родителска среща по случай наближаването на края на първия учебен срок и Коледните празници, за да обсъдим въпроси, които вълнуват всеки един. Специална точка в дневния ред ще бъде и избирането на действащ и активен родителски комитет, чиято първа задача ще бъде да напише препоръка - доклад за дейността на училището до момента, необходима за кандидатстването на училището да бъде включено в списъка на българските училища в чужбина по ПМС 90/ 01,07,2018

User

Изработваме картичките по поръчка. Средствата ще се събират, за да закупим още фолклорни костюми за малките танцьори от БУ - Борнмут. Цена за 1 бройка - £5.00. Дизайнът "Ho-ho-ho" - £7.50, тъй като отнема повече време за изработка. Поръчка под всяка снимка.

User

Коледен базар в полза на БУ "В. Априлов" - с помощта на реновирания български магазин в Саутхямптън и Evgeniya Bakalova. Всяка бройка е уникална. Приемаме поръчки на лични.

More about Образователен Център Васил Априлов

Образователен Център Васил Априлов is located at St. Michael Church of England Primary School, 1 Somerville road, BH2 5LH Bournemouth
Monday: -
Tuesday: -
Wednesday: -
Thursday: -
Friday: -
Saturday: -
Sunday: 09:30 - 14:15
https://www.vasilaprilov.co.uk/